Choď na obsah Choď na menu
 


SJ Sharkie je smutný, že opouští rodinu Erika Karlssona

Erik Karlsson opouští San Jose a v nové sezóně bude oblékat dres Pittsburgh Penguins. Aby mohla trávit čas se svou rodinou, rodina Erika Karlssona se přestěhovala do Pittsburghu žít. Jako pětiletý veterán ze San Jose Sharks byl maskot SJ Sharkie velmi smutný, že opustil rodinu Erika Karlssona. Dcera Erika Karlssona navázala hluboký vztah s SJ Sharkie. Od dětství si spolu hráli.

Když dcera Erika Karlssona oblékla dres San Jose Sharks, byl po jejím boku maskot SJ Sharkie. Takže u příležitosti rozchodu přišel maskot SJ Sharkie do domu Erika Karlssona speciálně, aby se s nimi definitivně rozloučil. Když její dcera u vchodových dveří uviděla maskota SJ Sharkie, neudržela vzrušení a okamžitě běžela obejmout svou chlupatou nejlepší kamarádku. Erik Karlsson viděl intimní interakci mezi svou dcerou a SJ Sharkie a opravdu chtěl, aby vše zůstalo v tomto okamžiku.

Rozchod je vždy smutná nálada a Erik Karlsson přeje oběma týmům dobré výsledky do budoucna. Obrovská růže je posledním požehnáním, které San Jose Sharks zanechalo Eriku Karlssonovi a doufá, že se mu dostane pocty, kterou chce. San Jose Sharks hodlají začít znovu, takže odchod Erika Karlssona je nevyhnutelný a už nemá čas čekat na růst týmu. Rozchod není konec, někdy je to nový začátek. Přejeme Eriku Karlssonovi vše nejlepší v Pittsburgh Penguins.